Ervaringen


"Ik schakelde de hulp van Maaike in omdat ik erg gestresst was en niet meer kon relaxen. Ik kan zeker zeggen dat na een paar sessies ik al veel rustiger was, minder moe en weer kon uitrusten en relaxen.

Ik had last van slechte slaap en hyperventilatie door de stress die ik ervaarde. Dankzij verschillende ademhalingstactieken ervaarde ik een bepaalde rust in mijn lichaam die ik tijden niet had gevoeld. Dit was best wel een hele ervaring als ik het zo mag zeggen.

Door de rust merkte ik ook dat mijn stemming veel beter werd gedurende de tijd vorderde. Ik kreeg minder ‘down’ momentjes en keek tegen alles weer een stuk positiever aan. Die ademhanlingstechnieken gebruik ik nog steeds bij stressvolle situaties om mezelf rustig te krijgen.

Maaike is een lieve vrouw, die je echt probeert te helpen bij het oplossen van je klachten. Ze is erg betrokken en ik voelde me er op mijn gemak tijdens de sessies. Bij Maaike had ik echt het gevoel dat ik alles kwijt kon."
Man, 20 jaar

"Ik liep eigenlijk al jaren met klachten. Onverwerkt verdriet, geen rust kunnen vinden in het geheel. Telkens maar doorgaan in de dagelijkse sleur.

Toen ik bij jou in de praktijk kwam voelde dat als een warm bad vol aandacht en rust en vertrouwen. Door jou heb ik geleerd om te aarden, rust te vinden, bij mezelf te blijven, en hierdoor uiteindelijk ook vele issues een plekje te kunnen geven.

Het is moeilijk te beschrijven maar ik kan wel zeggen dat de rust en acceptatie wel erg fijn zijn om dit zo te mogen ervaren en voelen."
Vrouw, 52 jaar

"Ik had last van depersonalisatie verschijnselen. Toen ik daarop googelde, kwam ik bij Maaike terecht. Deze hulp was precies wat ik zocht. Ze heeft mij in contact gebracht met mijn gevoel. Ik dacht niks of weinig te voelen, maar door er samen met haar rustig voor te gaan zitten, bleek ik heel veel te voelen. Ik ben me er door haar bewust van geworden wanneer ik depersonaliseer, en kan er nu beter mee om gaan als het gebeurt. En dat binnen twee gesprekken!"
Vrouw, 30 jaar

"Ik voelde me bij Maaike meteen op mijn gemak. De gesprekken hebben me geholpen om te focussen op hoe bepaalde emoties voelen in mijn lichaam in plaats van erover na te (blijven) denken. De sfeer tijdens onze gesprekken was erg ontspannen en vertrouwd, waardoor ik het gevoel had dat ik alles kon bespreken en niks fout kon doen. Daarnaast ben ik er weer extra bewust op gemaakt dat er geen foute keuzes zijn, ik niet altijd ‘mijn best’ hoef te doen en dat ik goed ben hoe ik ben :)"
Jolien