Praktijkinformatie

Afspraak maken 

Een afspraak maken is mogelijk op mijn werkdagen; woensdag, donderdag en vrijdag. Mijn werktijden zijn van 8.30 tot 18.00 uur. Na 18.00 uur is in overleg mogelijk. 

De duur van een sessie is 1 uur.  Het is prettig is om na de behandeling voldoende tijd voor jezelf te hebben en geen afspraken meer te hebben.

 
Tijdens de behandeling neem ik geen telefoon op. Je kunt een boodschap inspreken of mij mailen. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.


Tarieven

  • Sessie lichaamsgerichte therapie, duur  60 minuten: 80 euro (vrijgesteld van BTW).
  • Sessie coaching, duur 60 minuten: 90 euro exclusief BTW.


Wil je een afspraak annuleren? Wanneer je minimaal 48 uur van tevoren afzegt, dan worden er geen kosten in rekening gebracht.

 

Na de sessie stuur ik je een factuur per e-mail en het verzoek om binnen 14 dagen te betalen. Je bent altijd zelf verantwoordelijk voor het tijdig betalen van de factuur. 

Vergoedingen

Lichaamsgerichte therapie
Het toepassen van Somatic Experiencing® als methode binnen de psychosomatische fysiotherapie geeft de mogelijkheid de behandeling binnen de aanvullende zorgverzekering te declareren bij de ziektekostenverzekeraar. Dat betekent dat de therapeutische sessies voor (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking kunnen komen als je een aanvullende verzekering hebt. Neem zelf contact op met je zorgverzekeraar om dit te controleren.

 

Eigen risico wordt niet aangesproken bij vergoeding uit het aanvullend pakket.

 

Coaching
Coachingssessies worden niet door zorgverzekeraars vergoed. Sommige werkgevers hanteren een opleidingsbudget per medewerker en zijn bereid op deze manier in de kosten voor een persoonlijk ontwikkeltraject bij te dragen. 

 

Mijn gegevens

  • Ik ben BIG-geregistreerd. https://www.bigregister.nl 49033936904.
  • Ik ben lid van de Beroepsorganisatie: KNGF.
  • CKR, Centraal Kwaliteitsregister, 3-jarige specialisatie psychosomatische fysiotherapie.
  • Lid van VIT:  Vereniging van Integraal Therapeuten (in aanvraag).
  • Gecertificeerd Somatic Experiencing Practioner website www.traumahealing.nl van de stichting Somatic Experiencing® Nederland (SEN).   
  • AGB code zorgverlener 04104561
  • AGB code praktijk 04061184.
  • Kamer van Koophandel: 74717596.


Behandelovereenkomst en privacyverklaring

Tijdens de eerste behandeling vindt de kennismaking plaats. Samen met jou in onderling overleg wordt gekeken wat je klacht is en een inschatting gemaakt van de benodigde behandelingen. De behandelovereenkomst wordt besproken en ondertekend. In de link kun je de behandelovereenkomst lezen. het is niet nodig om deze uit te printen. Tijdens de eerste behandeling worden er twee exemplaren getekend, een voor de cliënt, de onder voor de behandelaar.

Download hier de behandelovereenkomst en privacyverklaring

Maaike Bluemink Traumatherapie praktijkinformatie